Asiakkaat

Asiakkaat

Nammo

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusalan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Norjassa. Yhtiöllä on 2300 työntekijää yli 30 toimipaikassa ja 14 toimipisteitä 14 maassa. Se on yksi maailman johtavista ampumatarvikkeiden ja rakettimoottorien valmistajista.

Tasowheel Oy

Tasowheel suunnittelee, valmistaa ja toimittaa tuotteita, kokoonpanoja ja tukipalveluita erilaisiin voiman- ja liikkeensiirtotarpeisiin.

Vexve Oy

Vexve on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. 

Saarioinen Oy

Saarioinen Oy on elintarvikealan konserni, joka on yli 50 vuotta vaikuttanut suomalaiseen ruokakulttuuriin. Saarioisten tuotteisiin ovat aina kuuluneet perinteiset, tutut arkiruuat, joista monet olisivat jo saattaneet unohtua ilman teollista valmistusta.

FinnProfiles Oy

FinnProfiles on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja, joka suunnittelee, valmistaa ja jatkojalostaa asiakaskohtaiset tuotteet optimaalisesti juuri kulloisenkin toimialan erityispiirteet huomioiden. Kansainväliset asiakkaat edustavat eri teollisuustoimialoja, kuten rakennus-, meri-, raide- ja lääketeollisuus. 

Ari's Group Oy

Ari`s Group Oy on kokonaisuuksien toimittajana, joihin sisältyy metallisten komponenttien valmistaminen sekä kokoonpano valmiiksi tuotteeksi. Teemme valmiimpia kokonaisuuksia sisältäen mekaanista-, hydrauliikka-, ja pneumatiikkakokoonpanoa sekä sähköistystä.

Camcut Oy

Camcut Oy myy ja tuo maahan laadukkaita työkaluja ja CAM-ohjelmistoja. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös kehitys- ja asiantuntijapalvelut, sekä menetelmä- ja kiinnitinsuunnittelu asiakkaiden tarpeiden mukaan.