Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lastux Oy
Y-tunnus: 2877255-5
Partontie 6
38300 SASTAMALA 

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Lastux Oy,  050 564 3248
lasse.tuominen@lastux.fi

3. Rekisterin nimi

Lastux Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö/yritys on Lastux Oy:n potentiaalinen, tuleva tai nykyinen asiakas, yhteistyökumppani tai muu sidosryhmään kuuluva kontakti.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
· Nimi
· Sähköpostiosoite
· Matka- ja/tai muu puhelinnumero
· Organisaatio ja asema
· Organisaation osoitetiedot
· Yhteysloki

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä sekä rekisterinpitäjän järjestämien kamppanjoiden pohjalta. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Sähköpostituslistalta on mahdollista itsenäisesti poistua milloin tahansa.